Fontos Menüpontok

A játék kezdetén megkavarhat a játékban található sok menüpont, így annak egy rövid leírását találhatod itt meg, hogy tudd mi hol van.


Menedzsernév menüpontja

Itt válthatsz a csapataid között, ha van több. Több csapatot csak pénzért tudsz venni. Ami még fontos, hogy a Postaláda itt található, azaz itt tudod megnézni a megkapott és elküldött üzeneteket. A fiókod beállításának módosítását is itt, a Beállításokban tudod elvégezni.

Állás Központban csapatot tudsz váltani, mint a valós életben. Játék elején hasznos lehet, bár azt hozzá kell tenni, hogy a menedzser elismertség alapján rangsorolja a jelentkezőket, így sok esélyed nem lesz a csapatváltásra.


Csapatnév menüpontja

A legfontosabb menüpont. Szinte kizárólag ezt fogod használni csak, hiszen jobb oldalt lévő menüpontban a bajnoksághoz és az üzenetekhez is azonnal hozzáférhetsz.

Ezt a menüpontot a következő oldalon bővebben ismertetem, itt legyen ennyi róla elég.


Mérkőzések

A különböző sorozatok (bajnokság, kupa) statisztikáit, mérkőzéseit tudod a menüpontok által elérni. Az Azonnali mérkőzéseknél gyors meccseket tudsz lekötni, amik semmilyen hatással nincsenek a játékosaidra, de a taktikák megtanulásának kiváló eszköze.


Közösség

Az itt található 2 legfontosabb dolog a fórum és a kereső. A keresővel csapatokra, menedzserekre, játékosokra, stb. tudsz keresni, de lényegesnek nem lényeges egy kezdő számára.

Ami fontosabb az a Fórum. A Közösség/Fórum/Fórumok menüpontban tudsz új fórumot felvenni. Válaszd a Nemzeti Fórumok/Magyarország/Nemzeti fórumot és vedd fel a listára, ha még nincs fent, mert itt tudsz segítséget kérni a PM-el kapcsolatos témában. Az Off-Topik, Segítség és Hírdetések fórumot nem használja a magyar közösség, így azt felesleges felvenned.


PM - világ

Itt található az összes nemzetközi kupameccseket és az országokat érintő információ. Megnézheted hogy a Magyar klubcsapatok hogy szerepelnek a nemzetközi kupákban és hogy a válogatottjaink hogy szerepelnek.

Ha majd esetleg válogatott kapitány leszel, itt lesz majd a válogatotthoz kapcsolódó meccs beállítás és keret behívás lehetőség is.


Shop

A játékban érméket tudsz vásárolni pénzért, amivel PM Fan-t vagy újabb csapatok irányítását szerezheted meg. A PM Fan őszintén szólva nem ad lényeges javulást a felületben, segíteni meg nem segít a többi csapattal szemben, ami viszont így jobb is. Pm érméért új csapatot is vehetsz, így egyszerre 3 csapatot is irányíthatsz.


Segítség

Legfontosabb menüpontja a Játékszabályok, ahol egy régebbi játékleírást találhatsz. Ami még fontos, hogy az esetleges csalókat itt tudod jelenteni a Csalók Jelentése menüpontban.


Előző | Következő